Urologia este o specialitate medicala care trateaza afectiunile aparatului urinar si reproducator la barbati, si pe cele ale aparatului urinar la femei.

Problemele de sanatate din sfera urologica implica urmatoarele organe: rinichiul, ureterul, vezica urinara, uretra, penisul, prostata, testicolele (ultimele trei din cele enumerate evident in cazul pacientilor de sex masculin).

Urologie. Cele mai frecvente afectiuni.

Afectiunile cele mai frecvente intalnite in practica sunt litiaza renala (calculii renali, care dau frecvent colica renala), infectiile urinare repetate (mai ales la femei), bolile cu transmitere sexuala, adenomul de prostata si cancerul de prostata precum si tumorile de vezica urinara.

In unele patologii de granita (infertilitatea masculina de exemplu) are loc o buna colaborare intre specialitatile urologie si endocrinologie; alt exemplu este colaborarea cu medicul ginecolog in diagnosticul si tratamentul incontinentei urinare de efort la femeie.

Vezi lista de tarife si servicii

Tip serviciu

Tarif (lei)

Consultatie cu bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist

NU

Consultatie initiala

90

Consultatie control

45

Eliberare Certificat medical tip A5

60

Eliberare Referat medical

60

Ecografie reno-vezicală

99

Ecografie reno-vezico-prostatică

99

Ecografie testiculară

100

Consultatie urologie+ecografie reno-vezico-prostata

95

*Clinica  îsi rezervă dreptul de a modifica preţurile procedurilor de mai sus fara notificari prealabile. Preţurile nu includ medicaţia, investigaţiile sau analizele medicale efectuate inainte de inscrierea in anumite proceduri sau pe parcursul tratamentelor.

*Pentru ca rezultatele procedurilor medicale să fie concludente, vă rugăm să respectaţi cu stricteţe indicaţiile medicului şi ale personalului medical.

*Procedurile medicale se vor efectua numai după semnarea consimţămantului de informare al pacientului.